Dr. Gejsu Mula

Stomatologe

INFORMACION PERSONAL

  • Lindur me 21 Tetor 1991 ne Shkoder
  • Nenshtetesi Shqiptare
  • Gjuhe te huaja: Anglisht, Italisht, Turqisht

EDUKIMI

  • 2009 – 2015: Universiteti Katolik “Zoja e Keshillit te mire”, Fakulteti i Stomatologjise
  • 2015 – Diplomohet me rezultate te shkelqyera dhe licensohet nga Universiteti “Tor Vergata”, Rome, Itali
  • 2010 – 2016: Pjesemarrje dhe certifikata njohjeje ne kongrese kombetare dhe nderkombetare te Stomatologjise.

HISTORI PUNESIMI

  • 2015 – ne vijim punon si mjeke Stomatologe prane Klinikes Dentare “Toti & Gurakuqi”

PROFILIZUAR

  • Terapi
  • Pedodonti
  • Estetike