Dentistri Estetike

Dentistri Estetike

Prane klinikes Toti & Gurakuqi ofrohen te gjitha sherbimet qe garantojne nje estetike maksimale duke nisur qe nga zbardhimi i dhembeve me metodat me bashkekohore, apo fasetat e porcelanit dhe zirkonit.