Implantologji

Implantologji

Klinika Toti & Gurakuqi eshte Klinika e pare ne Tirane qe e ka aplikuar zevendesimin e dhembeve te humbur apo te munguar nepermjet implanteve dentare. Eksperienca e gjate nder vite, kualiteti i materjaleve qe aplikohen, kushtet sterile te punes, si dhe ambienti miqesor qe stafi yne ofron do t’ju bejne te ndjeheni te qete dhe te sigurt per kete lloj nderhyrjeje.