Kirurgji Orale

Kirurgji Orale

Prane klinikes tone kryhen sherbimet qe mbulojne kete fushe si: Heqje e dhembeve te qumeshtit apo dhembeve te perhershem, heqje e dhemballeve te pjekurise, rrenjeve te mbetura, dhembeve supernumeratum, cisteve folikulare, rezeksione apikale, ngritjet e sinusit, mbushje me kocke. Ne ju sigurojme profesionalizem te larte, kushte sterile te punes, dhe ndjekje me korektesi ne vazhdimesi pas cdo nderhyrjeje.