Pedodonti

Pedodonti

Kujdesi dentar nis qe ne moshe te hershme, nje staf i specializuar dhe me eksperience do te jete “porta mikpritese” per femijet qe ne moshat e hershme. Sherbimi nis qe nga konsultat dhe keshillat qe nga mosha e hershme (larja e dhembeve, perdorimi i fillit dentar etj) Administrimi i fluorit sipas protokolleve te vecanta ne mosha te ndryshme. Mbushjet profilaktike dhe deri tek trajtimi i rasteve me te veshtira per te ruajtur sa me gjate ne goje dhembet e qumeshtit (brenda afateve fiziologjike) si edhe dhembet e perhershem.