Protezim dentar

Protezim dentar

Per te gjitha rastet kur ju keni humbur dhembet tuaj natyrale do te gjeni zgjidhjen e problemit nepermjet protezave te levizshme ose fikse. Perdorimi i materjaleve te standarteve europjane, perkushtimi dhe pergjegjesia ne pune, jane garancia me e mire ne jetegjatesine e punimeve qe ofrohen.