Trajtime të specializuara për fëmijet autikë

Trajtime të specializuara për fëmijet autikë

Trajtimi i proceseve karioze apo i infeksioneve tek femijet autike eshte i veshtire per tu realizuar vetem nen efektin e anestezise lokale. Ne ju vijme ne ndihme per keto trajtime duke punuar nen anestezi te pergjithshme ne kushte sterile dhe nen kujdesin e nje stafi te specializuar.