Goja eshte çelësi i suksesit në jetë

Goja eshte çelësi i suksesit në jetë

E perdorim per te ngrene,per te pire,per te folur,per te qeshur,per te puthur e buzeqeshur.
Pikerisht buzeqeshja eshte kartvizita me e mire e nje njeriu per tu takuar me te tjere dhe per
te perballuar pozitivisht sfidat e jetes.Eshte e qarte qe higjena ditore e gojes behet qellimi themelor per te pasur nje goje te kuruar dhe te shendetshme.

Parandalimi, ne fakt eshte nje zakon i domosdoshem qe fillon nga nje gjest i thjeshte larja e dhembeve qe parandalon karien dhe semundjet e mishrave te dhembeve ne te gjitha moshat .Te kujdesesh per gojen tende do te thote te zgjedhesh produktet efikase qe garantojne shendetin,mbrojtjen ,bukurine e buzeqeshjes tone.

Higjena Orale perfekte konsiston ne pak gjeste te vogla qe duhet te vijne me porosi:
Kur lahen dhembet pas cdo vakti te ferkohen te pakten per 2 minuta.Me pak se kjo kohe eshte e veshtire te eleminosh plotesisht shtresen e bakterieve nga dhembet dhe mishrat e dhembeve.Ju mund te vendosni nje kohemates para se te filloni te lani dhembet gje e cila do tju ndihmoje te shkurtoni kohen e nevojshme.Edhe ne qofte se hani dreke jashte shtepise ekzistojne pajisje te rehatshme qe ju lejojne te keni perhere nje higjene te pershtatshme ne goje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.