Lini një takim

Home / Lini një takim

Pse ne?

  • Thjeshtë dhe Shpejt

    Trajtimi multidisiplinar që ne ofrojmë mundëson që ju të mbaroni sa më thjeshtë dhe shpejt trajtimin tuaj.

  • Nivel i lartë Profesionistësh

    Mjekët Tanë janë të profilizuar dhe specializuar brenda dhe jashtë vendit në fusha të ndryshme. Janë të përditësuar me të rejat e fundit të shkencës në fushën e Stomatologjisë.

  • Variacion shërbimesh

    Ne ju ofrojmë me profesionalizëm dhe cilësi të lartë të gjitha llojet e shërbimeve stomatologjike.

Estetikë Dentare

Në klinikën tonë i japim rëndësi jo vetëm shëndetit të dhëmbëve por edhe bukurisë së tyre. Prandaj ofrojmë disa shërbime pjesë e estetikës dentare.

Stomatologjia Estetike

Ne ditet e sotme estetika ka nje rendesi te vecante , e duke qene se fytyra dhe ne vecanti goja e dhembet luajne  nje rol te  rendesishem ,ka lindur nevoja e zhvillimit te stomatologjise estetike .

Teknika e Sedacionit

Kjo menyre konsiston ne kryerjen e punimeve dentare nen efektin e Protoksitit te Azotit (N2O)ose te quajtur ndryshe gazi gazmor,pasi shkakton tek pacienti te qeshura pa shkak. Ky gaz eshte perdorur ne mjekesi per me teper se 100 vjet, dhe nuk ka asnje efekt anesor te demshem.

Pastrim Dentar

Prania e gurezave e veshtireson pastrimin e dhembeve me furce dhe fijen dentare,duke cuar ne krijim e kaviteteve. Gurezat qe krijohen ne nivelin e ginigives ,si pasoje e pranise se larte te baktereve japin acarim te vazhdueshem te gingives ,dhe me kalimin e kohes mund te japin semundje te perparuara te mishrave te dhembeve.

Lini një takim

Emri juaj (e domosdoshme)

Shërbimi që kërkoni (e domosdoshme)

Numri juaj i Telefonit (e domosdoshme)

Stafi

Zgjidhni Datën

Fillimi (e domosdoshme)

Mbarimi (e domosdoshme)

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co