Dr.Shk.Almiro Gurakuqi

Implantolog-Kirurg Oral

Informacione Personale

-Lindur me 27 dhjetor 1972 ne Tirane
- Nenshtetesi shqiptare
- Gjuhe te huaja: Anglisht,Italisht,Frengjisht

Edukimi

  • 1993 – 1998: Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, dega Stomatologji.
  • 2000 e ne vijim: Pjesemarrje dhe certifikata njohjeje ne kongrese kombetare dhe nderkombetare te Stomatologjise, USA, Europe Tirane. Referues e botues.
  • Lektor ne universitetin privat “Medikadent”
  • 2004 : master ne Implanto –Protezim
  • 2005: Fiton titullin Master me rezultate te shkelqyera me teme “Aplikimi i implanteve ne raste te ndryshme kur mungojne dhembet”
  • Me shume se 25 prezantime shkencore brenda dhe jashte vendit.
  • Me shume se 10 artikuj shkencore te botuara ne revista shkencore brenda dhe jashte vendit.
  • Anetar i Shoqatave dhe Organizatave Dentare brenda dhe jashte vendit : (ADS, AIOP, AAAS, BASS)
  • 2013- Mbaron Masterin e Nivelit te II ne Implantologji e Protetike
  • 2015- President i Urdhrit te Stomatologut per rajonin Tirane

Detajet e Profilit

Profesioni: Implantolog-Kirurg Oral
Statusi: Administrator i Klinikës
Eksperiencë: 29vjet
Nr Tel: 0692066333
Email:[email protected]

Profilizuar

- Terapi
-Ortopedi
-Kirurgji
-Implanto-Protezim

HISTORI PUNESIMI

1998 e ne vijim ne postin e Mjekut Stomatolog prane klinikes dentare “Toti & Gurakuqi”