Toti & Gurakuqi

Mirë se erdhët në klinikën tonë!

Klinika Dentare“ Toti & Gurakuqi” eshte e para klinike dentare private e liҁensuar ne Shqiperi qe prej vitit 1992 nga themeluesi i saj Prof. Dr. Foto Toti.Vit pas viti klinika u rrit dhe u modernizua per te ardhur ne ditet e sotme akoma me e plotesuar si ne staf, ashtu edhe ne sherbime.

Numri i pacienteve te trajtuar prane ketij institucioni shendetesor eshte me mijera dhe i kalon kufijte e Shqiperise. Te kesh nje buzeqeshje rrezatuese me dhembe te shendetshem dhe te bukur, eshte nje investim per te ardhmen tuaj.

NJIHU ME EKIPIN

Implantolog-Kirurg Oral
Specialiste Ortodonte
Stomatolog
Asistente Dentare
Stomatologe
Stomatologe
Stomatologe
Stomatologe
Ndihmës Stomatologe
Ndihmës Stomatologe
Ndihmës Stomatologe
Laborante Dentare
Laborant Dentar
Laborant Dentar
Laborant Dentar
Laborante Dentare
Laborant Dentar
klinika1

Njihemi më mirë…

Nga nje problem minimal i nje dhembi te vetem, deri tek korrigjimi i plote i buzeqeshjes suaj – kjo eshte ajo qe ofron Klinika“Toti & Gurakuqi”.

Në klinikën dentare Toti – Gurakuqi do të gjeni këshillat më të mira nga dentistë me eksperienzë. që në momentin që do të hyni në klinikën tonë, do tju vijë ndihmë stafi jonë i përgatitur për tju udhëzuar me informacionet e duhura, që të ndjeheni sa më komod në ambjentet tona. Ecuria e gjendjes tuaj do të ruhen në databazën e klinikës Koral për shikime të mevonshme. Në raste të shumta dentisti e shoqëron pamjen me kamer edhe me grafi që skanojnë nofullat.