Cmimet

 

Pershkrimi    Euro
Grafi Panoramike ( Te gjithe dhembet ) 20
Grafi e vogel ( 2-3 dhembe) 3
Grafi cefalometrike (Anesore) 20
Seance fluorizimi 50
Mbushje dhemb qumeshti 20
Trajtim kanalesh ne dhemb qumeshti 20
Silant 20
Mbushje masive me kompozit 30
Rikonstruksion kompoziti 30
Aplikim vide 5
Aplikim vide e derdhur 40
Trajtimi i rrenjes me nje kanal 30
Trajtimi i rrenjeve me dy kanale 40
Trajtimi i rrenjeve me tre kanale 50
Ritrajtimi i rrenjeve me nje kanal 40
Ritrajtimi i rrenjeve me dy kanale 50
Ritrajtimi i rrenjeve me tre kanale 60
Proteze me rrjete (Vetem nje rrjete) 50
Proteze rezine e pjesshme 150
Proteze e plote rezine per njenofull 300
Proteze e plote rezine ( 2 nofullat) 600
Proteze e plote eleastike per nje nofull 350
Proteze e ploterezine elastike( 2 nofullat) 700
Proteze e levizshme me skelet metalik 350
Nje atashment(shine) 100
Nje atacment I perbere(suste) 200
Kellef metalik 70
Kellef porcelani me metal kromkobalt 100
Kellef porcelani me metal titanium 180
Kellef porcelani me flori 390
FULL ZIRKON 220
Kellef 100% porcelan 220
Kellef provizor 30
Ribazim direkt( per njenofull) 50
Ribazim indirekt(per njenofull) 75
Riparim thyerje proteze 30
Inley porcelani 100
Onleyporcelani 100
Ringjitja e urave te realizuara jashte klinikes 30
Heqje e dhembit te qumeshtit 10
Heqja e dhembit te perhershem frontal 20
Heqje e dhembit te perhershem distal 30
Heqje e dhembit te pjekurise ne nofullen e siperme 30
Heqje e dhembit te pjekurise ne nofullen e poshtme 50
Heqje e dhembit te pjekurise me lembo dhe suturim 150
Heqje e dhembit te retinuar 50
Heqje e dhembit te retinuar me lembo dhe suturim 150
Rezeksion apikal ne dhemb frontal 150
Rezeksionapikal ne dhemb distal 250
Aplikim (mbjellja) e implantit 600
Modelim gingive (Deri ne 4 dhembe) 50
Modelim gingive (Me teper se 4 dhembe) 200
Ngritje e madhe sinusi me kocke dhe membrane 1,000
Mini ngritje sinusi 300
Frenulumotomi (prerje e frenulumit) 50
Transplant gingive 150
Ekspozim i nje dhembi te retinuar 150
Aparate te thjeshta profilaktike dhe interceptive 350
Aparate te levizshme funksionale 500
Aparat fiks ne nje nofull me briketa metalike 800
Aparat fiks ne nje nofull me briketa porcelani 1,000
RME(zgjeruesi i shpejte) 400
Maska faciale 400
Shine me rezine elastike per problemet ne ATM 150
Aparat funksional 400
Aparat retensioni,pastrim dhe fluorizim I dhembeve 50
Debonding briketash(per nje brikete) 5
Riparim aparati I levizshem 10
Twin block 600
Zbardhim dhembesh (nje séance per 1-3 dhembe) 50
Zbardhim me lazer 150
Retainer 30
Zbardhim dhembesh (kit zbardhimi me shine) 150
Zbardhim ne dhembe te devitalizuar(1 séance) 30
Faseta e-max 430
Faseta Zirconi 250
Faseta kompoziti 50
Mbushje estetike masive ne dhembe frontale 40
Piercing 10
Shine bruksizmi 50
3D 80

Leave a Reply

Your email address will not be published.