Mer Kujdesje

Shërbimet dentare më të sofistikuara

Implantet Dentare

Mbjellja e Dhëmbëve

 

Klinika Toti & Gurakuqi eshte Klinika e pare ne Tirane qe e ka aplikuar zevendesimin e dhembeve te humbur apo te munguar nepermjet implanteve dentare. Eksperienca e gjate nder vite, kualiteti i materjaleve qe aplikohen, kushtet sterile te punes, si dhe ambienti miqesor qe stafi yne ofron do t’ju bejne te ndjeheni te qete dhe te sigurt per kete lloj nderhyrjeje

Sherbimet qe ofrohen prane Klinikes “Toti & Gurakuqi”:
  • Panoramex / Cefalometri
  • Pedodonti
  • Terapi
  • Ortodonci
  • Kirurgji Orale
  • Implantologji
  • Protezim dentar
  • Dentistri Estetike
  • Trajtime te specializuara per femijet autike

Panoramex

Klinika jonë përdor teknologjinë më të fundit dixhitale radiografike, duke reduktuar ekspozimin e pacientit në rrezatim dhe …

Ortodonci

Ne ndryshim nga ajo cka shume njerez e konsiderojne te pamundur klinika ofron kete sherbim jo vetem per pacientet e vegjel por edhe per pacientet adulte.

Terapi

Shendeti dentar eshte sfida jone.Trajtimi i proceseve karioze apo i infeksioneve ne dhembe ju ofrohen me nje kualitet te larte

Pedodonti

Kujdesi dentar nis qe ne moshe te hershme, nje staf i specializuar dhe me eksperience do te jete “porta mikpritese” per femijet qe ne moshat e hershme.

Kirurgji Orale

Prane klinikes tone kryhen sherbimet qe mbulojne kete fushe si: Heqje e dhembeve te qumeshtit apo dhembeve te perhershem…

Protezim Dentar

Per te gjitha rastet kur ju keni humbur dhembet tuaj natyrale do te gjeni zgjidhjen e problemit nepermjet protezave te levizshme ose fikse.

Implantologji

Klinika Toti & Gurakuqi eshte Klinika e pare ne Tirane qe e ka aplikuar zevendesimin e dhembeve te humbur apo te munguar nepermjet implanteve dentare.

Dentistri Estetike

Prane klinikes Toti & Gurakuqi ofrohen te gjitha sherbimet qe garantojne nje estetike maksimale …