Prof. Asc. Çeljana Toti

Specialiste Ortodonte

INFORMACION PERSONAL

 • Lindur me 12 Maj 1973
 • Nenshtetesi shqiptare
 • Gjuhe te huaja: Anglisht, Italisht

EDUKIMI

 • 1991 – 1996: Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, dega Stomatologji
 • 1996– Diplomuar me rezultate te shkelqyera
 • 1996– 2016: Pjesemarrje dhe certifikata njohjeje ne kongrese kombetare dhe nderkombetare te Stomatologjise ne Usa, Europe dhe Shqiperi.

HISTORI PUNESIMI

 • 1997- Asistente Pedagoge ne Departamentin e Stomatologjise, Dega Ortodonci
 • 1998- Pedagoge dhe lektore ne Departamentin e Stomatologjise, Dega Ortodonci
 • 2003- Fiton titullin Master me teme “Anomalite e numrit te dhembeve “
 • -Autore dhe bashkeautore ne me shume se 80 prezantime shkencore dhe ne me shume se 40 punime shkencore.
 • -Anetare e Shoqatave dhe Organizatave Dentare Kombetare dhe nderkombetare ( AOS, ADS, APS,BASS, FEO, MOS, SIDO)
 • 2005 – mbaron doktoraturen me teme: “ Agenezia ne denticionin permanent”
 • 2014- fiton titullin : Profesesor i Asociuar
 • 2014- Presidente e Shoqates te Ortodonteve Shqipetare
 • 2014- ne vijim Shefe e Departamentit te Protetikes ne Fakultetin e Mjekesise dentare ne Tirane