Dr. Ramiz Luma

Stomatolog

INFORMACION PERSONAL

  • Lindur ne 04 shtator 1972 ne Gllobocice, Komuna Kacanik, Kosove
  • Nenshtetesia Shqipetare
  • Gjuhe te huaja: Serbo-kroatisht, Gjermanisht

EDUKIMI

  • 1993 – 1998: Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, dega Stomatologji.
  • 2005 – 2016: Pjesemarrje dhe certifikata njohjeje ne kongrese kombetare dhe nderkombetare te Stomatologjise

HISTORI PUNESIMI

  • 2000-2003 si mjek stomatolog ne Kacanik
  • 2004 e ne vijim si mjek stomatolog prane Klinikes Dentare “Toti & Gurakuqi”

PROFILIZUAR

  • Terapi
  • Ortopedi
  • Kirurgji