Prof. Asc. Çeljana Toti

Specialiste Ortodonte

Informacione Personale

-Lindur me 12 Maj 1973
- Nenshtetesi shqiptare
- Gjuhe te huaja: Anglisht,Italisht

Edukimi

  • 1991 – 1996: Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, dega Stomatologji
  • 1996– Diplomuar me rezultate te shkelqyera
  • 1996– 2016: Pjesemarrje dhe certifikata njohjeje ne kongrese kombetare dhe nderkombetare te Stomatologjise ne Usa, Europe dhe Shqiperi.

HISTORI PUNESIMI

- 1997- Asistente Pedagoge ne Departamentin e Stomatologjise, Dega Ortodonci
- 1998- Pedagoge dhe lektore ne Departamentin e Stomatologjise, Dega Ortodonci
- 2003- Fiton titullin Master me teme “Anomalite e numrit te dhembeve “
- Autore dhe bashkeautore ne me shume se 80 prezantime shkencore dhe ne me shume se 40 punime shkencore.
- Anetare e Shoqatave dhe Organizatave Dentare Kombetare dhe nderkombetare ( AOS, ADS, APS,BASS, FEO, MOS, SIDO)
- 2005 – mbaron doktoraturen me teme: “ Agenezia ne denticionin permanent”
- 2014- fiton titullin : Profesesor i Asociuar
- 2014- Presidente e Shoqates te Ortodonteve Shqipetare
- 2014- ne vijim Shefe e Departamentit te Protetikes ne Fakultetin e Mjekesise dentare ne Tirane

Detajet e Profilit

Profesioni: Stomatologe
Statusi: Specialiste Ortodonte
Eksperiencë: 29vjet
Nr Tel: 069 202 1147
Email:[email protected]