Dr. Gejsu Mula

Stomatologe

Informacione Personale

- Lindur me 21 Tetor 1991 ne Shkoder
- Nenshtetesi shqiptare
- Gjuhe te huaja: Anglisht, Italisht, Turqisht

Edukimi

  • 2009 – 2015: Universiteti Katolik “Zoja e Keshillit te mire”, Fakulteti i Stomatologjise
  • 2015 – Diplomohet me rezultate te shkelqyera dhe licensohet nga Universiteti “Tor Vergata”, Rome, Itali
  • 2010 – 2016: Pjesemarrje dhe certifikata njohjeje ne kongrese kombetare dhe nderkombetare te Stomatologjise.

HISTORI PUNESIMI

- 2015 – ne vijim punon si mjeke Stomatologe prane Klinikes Dentare “Toti & Gurakuqi”

Detajet e Profilit

Profesioni: Stomatologe
Statusi: Stomatolog
Eksperiencë: 10vjet
Nr Tel: 04 225 8429
Email: [email protected]

Profilizuar

- Terapi
- Pedodonti
- Estetike