Dr. Ramiz Luma

Stomatolog

Informacione Personale

- Lindur ne 04 shtator 1972 ne Gllobocice, Komuna Kacanik, Kosove
- Nenshtetesi shqiptare
- Gjuhe te huaja: Serbo-kroatisht, Gjermanisht

Edukimi

  • 1993 – 1998: Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Mjekesise, dega Stomatologji.
  • 2005 – 2016: Pjesemarrje dhe certifikata njohjeje ne kongrese kombetare dhe nderkombetare te Stomatologjise

HISTORI PUNESIMI

- 2000-2003 si mjek stomatolog ne Kacanik
- 2004 e ne vijim si mjek stomatolog prane Klinikes Dentare “Toti & Gurakuqi”

Detajet e Profilit

Profesioni: Stomatolog
Statusi: Stomatolog
Eksperiencë: 29vjet
Nr Tel: 04 225 8429
Email: [email protected]

Profilizuar

- Terapi
- Ortopedi
- Kirurgji