Dental
Mirë se vini në Toti & Gurakuqi

Buzëqeshja juaj është pasioni jonë

Full-service dental studio

Buzëqeshja juaj është pasioni jonë

Ekipi klinik me
vlersimin me te larte

Klinika Dentare“ Toti & Gurakuqi” eshte e para klinike dentare private e liҁensuar ne Shqiperi qe prej vitit 1992 nga themeluesi i saj Prof. Dr. Foto Toti.Vit pas viti klinika u rrit dhe u modernizua per te ardhur ne ditet e sotme akoma me e plotesuar si ne staf, ashtu edhe ne sherbime.

Practice

Baza juaj e shtëpisë për të gjitha nevojat tuaja dentare

Services

Çdo pacient është i ndryshëm, çdo buzëqeshje është unike.

Smile Gallery

 Pse te na

 zgjidhni ne ?

Sepse  “Buzëqeshja juaj është pasioni jonë”

Dentist Pediatrie

Kujdesi dentar nis qe ne moshe te hershme, nje staf i specializuar dhe me eksperience do te jete “porta mikpritese” per femijet qe ne moshat e hershme. Sherbimi nis qe nga konsultat dhe keshillat qe nga mosha e hershme (larja e dhembeve, perdorimi i fillit dentar etj)

Kirurgji Orale dhe maksilofaciale

Prane klinikes tone kryhen sherbimet qe mbulojne kete fushe si: Heqje e dhembeve te qumeshtit apo dhembeve te perhershem, heqje e dhemballeve te pjekurise, rrenjeve te mbetura, dhembeve supernumeratum, cisteve folikulare, rezeksione apikale, ngritjet e sinusit, mbushje me kocke.

Trajtim Ortodentik

Prane klinikes Toti & Gurakuqi ofrohen te gjitha sherbimet qe garantojne nje estetike maksimale duke nisur qe nga zbardhimi i dhembeve me metodat me bashkekohore, apo fasetat e porcelanit dhe zirkonit.

Insurance

Cfare thotë opinioni klientëve

4.5/5
Reviews

Klinikë Moderne dhe Inovatore

Ambiente qetësuese dhe teknologji moderne. Dezinfektuar dhe sterilizuar mjekësisht vetëm për ju.

Book an appoitment