home-slider1

Mirë se vini në Toti & Gurakuqi

Që prej 1992!

“Buzëqeshja juaj është pasioni jonë”

Lini një takim

Mëso më shumë

home-slider2

E përditshmja e punës sonë përmblidhet
thjesht dhe natyrshëm në:

Profesionalizëm

Eksperiencë

Lër takim

Mëso më shumë

Besueshmëri

home-slider1

Mirë se vini në
klinikën tonë

Lër takim

Mëso më shumë

Panoramex

Klinika jonë përdor teknologjinë më të fundit dixhitale radiografike, duke reduktuar ekspozimin e pacientit në rrezatim dhe …

Terapi

Shendeti dentar eshte sfida jone.Trajtimi i proceseve karioze apo i infeksioneve ne dhembe ju ofrohen me nje kualitet te larte

Pedodonti

Kujdesi dentar nis qe ne moshe te hershme, nje staf i specializuar dhe me eksperience do te jete “porta mikpritese” per femijet qe ne moshat e hershme.

Ortodonci

Ne ndryshim nga ajo cka shume njerez e konsiderojne te pamundur klinika ofron kete sherbim jo vetem per pacientet e vegjel por edhe per pacientet adulte.

Kirurgji Orale

Prane klinikes tone kryhen sherbimet qe mbulojne kete fushe si: Heqje e dhembeve te qumeshtit apo dhembeve te perhershem…

Implantologji

Klinika Toti & Gurakuqi eshte Klinika e pare ne Tirane qe e ka aplikuar zevendesimin e dhembeve te humbur apo te munguar nepermjet implanteve dentare.

Protezim Dentar

Per te gjitha rastet kur ju keni humbur dhembet tuaj natyrale do te gjeni zgjidhjen e problemit nepermjet protezave te levizshme ose fikse.

Dentistri Estetike

Prane klinikes Toti & Gurakuqi ofrohen te gjitha sherbimet qe garantojne nje estetike maksimale …

Çfarë bëjmë ne?

Shërbimet Tona

Stafi Ynë

Staf Profesionist

Prof. Dr. Foto Toti

Prof. Dr. Foto Toti

Fondatore della Clinica
Lo staff medico della clinica Toti-Gurakuqi è sempre pronto a fornire un'assistenza medica eccellente a tutti i bambini, adulti e anziani ed è qui per prendersi cura di ogni famiglia albanese.
Dr. Shk. Almiro Gurakuqi

Dr. Shk. Almiro Gurakuqi

Implantolog-Kirurg Oral
Personeli mjekësor në Klinikën Toti-Gurakuqi është gjithmonë i gatshëm që vazhdimisht tu ofroj kujdesin e shkëlqyer mjekësor të gjithë fëmijëve, të rriturve dhe të moshuarve dhe është këtu të kujdeset për çdo familje shqiptare.
Prof. Asc. Çeljana Toti

Prof. Asc. Çeljana Toti

Specialiste Ortodonte
Personeli mjekësor në Klinikën Toti-Gurakuqi është gjithmonë i gatshëm që vazhdimisht tu ofroj kujdesin e shkëlqyer mjekësor të gjithë fëmijëve, të rriturve dhe të moshuarve dhe është këtu të kujdeset për çdo familje shqiptare.

Thënie

Ç’thonë pacientët tanë?!

Pse të na zgjidhni ne

Sepse “Buzëqeshja juaj është pasioni jonë”

Dentist Pediatrie

Kujdesi dentar nis qe ne moshe te hershme, nje staf i specializuar dhe me eksperience do te jete “porta mikpritese” per femijet qe ne moshat e hershme. Sherbimi nis qe nga konsultat dhe keshillat qe nga mosha e hershme (larja e dhembeve, perdorimi i fillit dentar etj)

Kirurgji Orale dhe maksilofaciale

Prane klinikes tone kryhen sherbimet qe mbulojne kete fushe si: Heqje e dhembeve te qumeshtit apo dhembeve te perhershem, heqje e dhemballeve te pjekurise, rrenjeve te mbetura, dhembeve supernumeratum, cisteve folikulare, rezeksione apikale, ngritjet e sinusit, mbushje me kocke.

Trajtim Ortodentik

Prane klinikes Toti & Gurakuqi ofrohen te gjitha sherbimet qe garantojne nje estetike maksimale duke nisur qe nga zbardhimi i dhembeve me metodat me bashkekohore, apo fasetat e porcelanit dhe zirkonit.

Lajmet e fundit

Dr. Almiro Gurakuqi

Ne jemi krenarë t’iu dhurojmë buzëqeshjen e ëndrrave tuaja

Klinika Dentare“ Toti & Gurakuqi” eshte e para klinike dentare private e liҁensuar ne Shqiperi qe prej vitit 1992 nga themeluesi i saj Prof.Dr.Foto Toti. Vit mbas viti klinika u rrit dhe u modernizua per te ardhur ne ditet e sotme akoma me e plotesuar si ne staf, ashtu edhe ne sherbime. Numri i pacienteve te trajtuar prane ketij institucioni shendetesor eshte me mijera dhe i kalon kufijte e Shqiperise.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co